جمعی از فعالان حقوق بشر در راستای حمایت از دکتر مهدی خزعلی اقدام به راه اندازی صفحه ای در فیس بوک کرده اند.
به گزارش دانشجونیوز این صفحه ضمن حمایت از دکتر خزعلی با اطلاع رسانی از وی خواستار رفع تبعیض نسبت به این زندانی و دیگر زندانیان سیاسی می باشد.
گفتنی است که هدی صابر، از فعالان ملی-مذهبی نیز در ۱۲ خرداد ۱۳۹۰ در حالیکه در اوین زندانی بود در اعتراض به مرگ مشکوک هاله سحابی در مراسم تشییع جنازه پدرش عزتالله سحابی اعتصاب غذای خود را به همراه امیر خسرو دلیر ثانی دیگر زندانی سیاسی ملی-مذهبی، آغاز کرده بود و در ۲۱ خرداد پس از انتقال از زندان به بیمارستان مدرس بر اثر نارسایی قلبی درگذشت.
بابک داد خبرنگار نیز با متنی همه را به حمایت از دکتر مهدی خزعلی فراخوانده است.
متن این فراخوان به شرح ذیل می باشد :
براي اتمام حجت با كساني كه «فاجعه» و وخامت حال مهدي خزعلي را باور ندارند و يا او را به خاطر گذشته اش محكوم مي دانند و يا به خاطر خانواده پدري اش، گمان مي كنند او در خطر نيست مي گويم كه امروز جاي اختلاف سليقه و مخالفت سياسي نيست. از خود مثالي مي زنم تا باورتان شود كه به هيچ بهانه اي نبايد بگذاريم خزعلي را در تنهايي بكشند. چند روز قبل از بازداشت او، من در مخالفت با طرح "راهپيمايي سكوت 13 آبان" يك مناظره قلمي و محترمانه با آقاي خزعلي داشتم، [و متأسفانه از طرف برخي هوادارانش دشنامهاي فراواني هم دريافت كردم] آن مخالفت و اختلاف سليقه ها سر جاي خود. اما از منظر «حقوق انساني» هرگز به خود اجازه نمي دهم كه در اين روزها، نسبت به وضعيت خطير جان مهدي خزعلي سكوت كنم.
امروز همه آزاديخواهان را به انجام كمترين وظيفه انساني و اخلاقي در قبال «جان مهدي خزعلي» فرا مي خوانم و درخواست مي كنم فارغ از هر اختلاف سليقه سياسي، «رهايي خزعلي» را فرياد بزنيم و نگذاريم سكوت ما، باز هم يك فاجعه تلخ ديگر بيافريند كه تاوان اين سكوتها، تاوان سنگين و تلخي خواهد بود. در زمانه اي كه حتي پادوهاي بيت رهبري هم در ناز و نعمت زندگي مي كنند، ما بايد قدر كساني مانند مهدي خزعلي را بدانيم كه مي توانند «آقازاده» بمانند، ولي بر آسايش خود و خانواده شان پشت پا مي زنند و بر «حق مردم» پافشاري مي كنند و مورد آزار قرار مي گيرند. فقط با حمايت مردم «شمار» اين حق طلبان افزون مي شود و تعداد بيشتري از آنان، از اردوگاه حكومت به صف مردم مي پيوندند. پس اكنون نوبت ماست تا اين خواسته را در سطحي وسيع به اشتراك بگذاريم و مهدي خزعلي را در روزهايي كه ممكن است به فاجعه اي تلخ منتهي شود، تنها نگذاريم. كمترين وظيفه ما اطلاع رساني است؛ براي جلوگيري از يك فاجعه تلخ ديگر! پس بدون درنگ، در اين اطلاع رساني مشاركت كنيد و به اشتراك بگذاريد.
مهدی خزعلی مدیر انتشارات حیّان و بنیانگذار مؤسّسهٔ فرهنگی انتشاراتی اباصالح است که در پی حوادث پس ار انتخابات سال ۸۸ دستگیر و زندانی شد.
در همان زمان آیتالله خزعلی در اعلامیّهای از فرزندش اعلام برائت کرد و مهدی خزعلی نیز در بیانیّهای ضمن تأکید بر ادای احترام به پیشگاه پدر و عرض دستبوسی گفت: "میفرمایند: اگر پدر راضی نباشد روزهٔ مستحبّی حرام است. میگویم که بلی؛ امّا جهاد واجب را میشود به امر پدر ترک کرد؟ مسئلهٔ رفع ظلم و استبداد است و بر همگان واجب و اذن پدر شرط نیست.
وی بار دیگر در مهر ماه سال ۸۹ برای بازجویی به اوین منتقل شده و بازداشت شد.
اتهام او اقدام بر علیه امنیت ملی و تشویش اذهان عمومی اعلام شد. این نویسنده منتقد پس از آزادی برای سومین بار در تیرماه سال نود بازداشت و پس از حدود یک ماه در ۲۳ مرداد به قید وثیقه آزاد شد.
مهدی خزعلی در تاریخ ۱۶ بهمن ۱۳۹۰ به ۱۴ سال حبس، ۱۰ سال تبعید و ۹۰ ضربه شلاق محکوم شد. این حکم در دادگاهی به ریاست قاضی پیر عباسی صادر شد.
خزعلی بار دیگر در تاریخ ۹ آبان ۱۳۹۱ در جلسه ی سرای اهل قلم که به مناسبت روز ۱۳آبان برگزار شده بود به همراه نزیک ۸۰ نفر بازداشت شد و بلافاصله دست به اعتصاب غذای خشک زد.
وی هم اکنون بیش از ۹۰ روز است که در اعصاب غذا و در سلول انفرادی و وضعیت ممنوعیت از هر چیز اعم از ملاقات و خبر و ... به سر می برد.
Saturday, March 30, 2013
راه اندازی صفحه حمایت از دکتر مهدی خزعلی در فیسبوک
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment