Wednesday, February 27, 2013

محکومیت یک استاد دانشگاه به علت مصاحبه با رسانه ها و دفاع از یک پایان نامه

رئیس هیات مدیره انجمن حمایت از حیوانات به علت ارائه یک پایان نامه دانشگاهی و همچنین مصاحبه با رسانه های داخلی و خارجی، به انفصال از عضویت در هیات علمی دانشگاه تهران محروم شد.
 

سایت کلمه گزارش داده است که دکتر سید جاوید آل داود در حکمی که توسط هیات انتظامی هیات علمی دانشگاه تهران صادر شده، به جرم مصاحبه با رسانه ها! به سه ماه انفصال از خدمت محکوم شده است. وی در هیات بدوی به شش ماه انفصال محکوم شده بود که در هیات تجدید نظر به سه ماه تقلیل یافت.
 
مصاحبه های این استاد دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران درباره حمایت از حیوانات، حقوق آنها و نیز مسائل زیست محیطی بوده است؛ که ظاهرا در کمیته انتظامی اعضای هیات علمی دانشگاه تهران جرم شناخته شده است.
 
وی چندی قبل هم از سوی وزارت کشور برای عضویت در هیات مدیره جامعه دامپزشکی حیوانات کوچک، رد صلاحیت شده بود. آن هم در حالی که خود از مؤسسان این تشکل مدنی و رئیس هیات مدیره آن بود.
 
آل داود همچنین متهم شده که چند سال قبل با ارائه پایان نامه ای با عنوان «بررسی نجاست سگ از دیدگاه علمی و دینی» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد، می خواسته «عدم نجاست سگ» را مطرح کند و به این خاطر عامل «توهین به مقدسات اسلامی» شناخته شده است.
 
مسئولان جمهوری اسلامی بارها ادعا کرده اند در داخل دانشگاه ها فضای آزاداندیشی و انتقاد برقرار است و آنها تنها به علت نگرانی از تشویش اذهان مردم اجازه نمی دهند مباحث علمی به طور آزادانه در سطح جامعه و برای عموم مردم طرح شود. این در حالی است که بنا به شواهد متعدد، سانسور حتی به تخصصی ترین محافل علمی اعم از حوزوی و دانشگاهی هم راه یافته است و انگیزه آن هم بیش از آنکه دینی باشد، سیاسی است.
 
مهدی ایرانمنش، رئیس مرکز هیات‌های امنا و هیات‌های ممیزه مرکزی وزارت علوم استمرار در تقید و پایبندی به ارزش های دینی، فرهنگی، ملی، انقلابی و صداقت و امانتداری را  مهمترین عامل برای ارتقای اساتید بر شمرد.
 
وی با تشریح بند 6 ماده ی یک آیین نامه ی ارتقای اعضای هیئت علمی گفت: استادان باید استمرار در تقید و پایبندی به ارزشهای دینی، فرهنگی، ملی، انقلابی و صداقت و امانتداری  را رعایت کنند، این بند دارای 10 امتیاز است که کسب 5 امتیاز از این عدد اجباری است و این تغییر طی سال جاری در آیین نامه مذکور اعمال شده است.
 
محرومیت محمد ضیمران و احسان شریعتی از تدریس در دانشگاه
 
دکتر محمد ضیمران و دکتر احسان شریعتی طبق دستورالعملی که به تازگی از بالا ابلاغ شده، از تدریس در دانشگاه محروم شده اند.
 
محمد ضیمران و احسان شریعتی، فرزند دکتر علی شریعتی، از جمله این استادان هستند که در سال های گذشته در این دانشکده تدریس می کردند، اما اجازه تمدید تدریس آنها برای ترم های تحصیلی بعدی داده نمی شود.
 
احسان شریعتی پیش از این در دانشگاه تهران هم از تدریس محروم شده بود و گزینش دانشگاه حتی حاضر نشده بود در این باره توضیح مکتوبی بدهد. اکنون او در دانشگاه آزاد هم به مانند دانشگاه تهران، بدون توضیح و به صورت شفاهی و غیر رسمی، از تدریس محروم شده است.
 
 
 
 
 

http://adf.ly/1587888/whostheadmin

No comments:

Post a Comment