مسئولان دانشگاه علامه طباطبایی، صبح امروز، حکم اخراج از دانشگاه را به مهدیه گلرو، فعال دانشجویی محروم از تحصیل، ابلاغ کردند.
به گزارش دانشجونیوز، این حکم در حالی امروز به مهدیه گلرو ابلاغ شده، که تاریخ صدور این حکم اردیبهشت ماه سال ١٣٩٠ درج شده است.
علت اخراج مهدیه گلرو در حالی اتمام سنوات تحصیلی درج شده است که وی پیش از این در ترم های تحصیلی متوالی و با وجود این که تنها یک ترم تا فارغ التحصیلی فاصله داشت، به دلیل فعالیت های دانشجویی از تحصیل محروم شده بود.
مهدیه گلرو در سال های اخیر بارها توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است. وی در اردیبهشت ماه امسال پس از نزدیک به دو سال و نیم حبس در زندان اوین، آزاد شد.
خانم گلرو در ١١ آذر سال ١٣٨٨ با هجوم ماموران امنیتی به منزلش بازداشت شده بود.
دبیر پیشین انجمن اسلامی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه، در فروردین ماه ١٣٨٩، در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی پیرعباس، به اتهام «تبلیغ علیه نظام، تجمع و تبانی به قصد بر هم زدن امنیت ملی» به دو سال و چهار ماه حبس تعزیری محکوم شد. شعبه ٥٤ دادگاه تجدیدنظر این حکم را به دو سال زندان کاهش داد. مهدیه گلرو هم چنین به دلیل انتشار مطالب از داخل زندان و صدور بیانیه به مناسبت روز دانشجو، از سوی شعبه ٢٨ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه، به اتهام «تبلیغ علیه نظام» محاکمه و به شش ماه حبس تعزیری دیگر محکوم شد.
دانشگاه علامه، پیشتاز در سرکوب دانشجویان و اساتید
دانشگاه علامه طباطبایی به ریاست صدرالدین شریعتی از مهرماه سال ١٣٨٤ یکی از مراکز اصلی سرکوب دانشجویان و اساتید در جامعه دانشگاهی کشور بوده است.
صدرالدین شریعتی فروردین ماه امسال در حالی از سوی وزارت علوم به دلیل کسب مقام نخست اسلامی کردن دانشگاه های کشور مورد تقدیر قرار گرفت که عملکرد وی در مواقعی حتی انتقاد نمایندگان مجلس را در پی داشته است.
دستور محمود احمدی نژاد برای برگرداندن مهدی طیب از اساتید گروه معارف که در مرداد ماه سال ١٣٨٧ از دانشگاه اخراج شده بود، نیز با بی توجهی صدرالدین شریعتی روبه رو شد.
نامه انتقاد آمیز ٧۵ تن از نمایندگان مجلس در بهمن ٨٨ خطاب به صدرالدین شریعتی، در اعتراض به اخراج و بازنشسته کردن اجباری اساتید در این دانشگاه نیز تغییری در سیاست های رییس دانشگاه علامه ایجاد نکرد.
در بخشی از نامه نمایندگان مجلس آمده بود: "متاسفانه بعضا مشاهده می شود تحت اين شعار درست، اساتيدی كه به گواهی ارزيابی های خود دانشگاه علامه طباطبايی، برجستهترين عملكرد آموزشی و پژوهشی را داشته و در پويايی علمی، گوی سبقت را از همكاران دانشگاهی همگروه خود ربودهاند، صرفا به جرم انتقاد نسبت به عملكردهای رييس دانشگاه، محكوم به حذف از دانشگاه شده و در صورت لزوم برای توجيه حذف آنان عليه ايشان پروندهسازی هم شده است".
اخراج و صدور احکام محرومیت از تحصیل برای ده ها تن از دانشجویان دانشگاه علامه، تفکیک جنسیتی دانشجویان، اخراج اساتیدی مانند مرتضی مردیها، محمد شریف و دکتر مشیری، برکناری ١٢ تن از اساتید دانشکده اقتصاد به دلیل آنچه اخلال در برگزاری امتحانات دانشگاه عنوان شده بود و انحلال گروه توسعه از جمله خیانت های صدرالدین شریعتی به جامعه دانشگاهی کشور می باشد.
No comments:
Post a Comment