شورای مشورتی اصلاحطلبان با صدور بیانیهای ضمن قدردانی از اقشار مختلف مردم و بزرگانی چون سیدمحمد خاتمی، هاشمی رفسنجانی و محمدرضا عارف که با اتحاد عقلانی به سامان یافتن سرمایه اجتماعی اصلاحطلبان و ایجاد نشاط و شور انتخاباتی و در نهایت پیروزی حسن روحانی به عنوان رییس جمهوری منتخب کمک کردند اظهار امیدواری کردند تمام نیروهای کشور و تمام مسوولان دلسوز نظام در استقرار و موفقیت دولت تدبیر و امید هم صدا و همراه شوند.
به گزارش کلمه، این شورا با اشاره به فراز و نشیب های انتخابات سال ۸۸ و ۹۲ و نیاز ملت به آرامش اظهار امیدواری کرده که رییسجمهوری منتخب بتواند سیاستهای اعلامی خود را در دفاع از حقوق ملت و نجات کشور از بحرانهای ناشی از رویههای نادرست و تحریمهای ناروا به خوبی اجرا کند.
در این بیانیه همچنین درخواست شده که همه مسوولان و شخصیتهای دلسوز نظام در این فضای عطرآگین، رییسجمهوری منتخب را یاری کنند تا ضمن دلجویی از آسیب دیدگان حوادث پس از انتخابات ۸۸ و خانوادهها و بستگان آنان، نسبت به فراهم آوردن زمینه رفع حصر و محدودیت از حصر شدگان و زندانیان تلاش کند.
متن کامل این اطلاعیه بدین شرح است:
«بسم الله الرحمن الرحیم
شورای مشورتی اصلاحطلبان سپاس صمیمانه خود را از مشارکت فراگیر، معنادار و مؤثر ملت بزرگ ایران، به ویژه جوانان، زنان و اقوام مختلف کشور در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا اعلام میدارد و این حماسه بزرگ را به مردم عزیز و آگاه، مقام معظم رهبری و منتخب ملت، جناب آقای دکتر حسن روحانی تبریک و تهنیت میگوید.
این انتخابات و حاصل آن پیامهای پرمعنایی دارد و فضا و ظرفیت جدیدی در برابر مسائل و مشکلات کنونی کشور به وجود آورده است که به اعتبار آن میتوان راهی نو برای برونرفت از تنگناهای موجود در پیش گرفت. از این رو، این شورا نیز به سهم خود نکات زیر را یادآوری میکند:
۱- آفرینش این حماسه بزرگ ملی بیشتر از هر چیز تجلی گفتمانی است که عقلانیت و اصلاحگری را بر افراط و تندروی ترجیح میدهد و در پی یافتن راهحلهای مدنی و اعتدالگرایانه برای حل مسائل و مشکلات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی است. باید این گفتمان و تقاضاهای ملی برآمده از آن را پذیرفت و در راهبردهای اجرایی کشور لحاظ کرد. امید آن که دولت ”تدبیر و امید” بتواند این رویکرد را در سطح مدیریت اجرایی کشور به پیش برد.
۲- رأی به آقای دکتر روحانی، صدای گروه خاصی نبود، بلکه صدای ملت بود که همچون حماسه دوم خرداد سال ۱۳۷۶ با نگاه مثبت به آینده از فرصتهای موجود استفاده کرده و با مدنیترین شیوهها و به دور از هرگونه خشونت، زمینههای تشکیل دولت وحدت ملی را فراهم آورد. این رأی نوعی یکپارچگی را میان آحاد ملت، اعم از روستاییان، شهرنشینان و ایرانیان خارج از کشور به نمایش گذاشت که به امید تغییر در وضع موجود و بهبود شرایط اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی از حق و رأی خویش به صورتی فعال استفاده کردند.
جشن و سرور مردم پس از اعلام پیروزی نامزد منتخب آنان در سراسر کشور نیز نشان داد که آنان با تدبیر، هر فرصت مناسبی را به امید آینده ای روشن، به فضایی عقلانی و مدنی تبدیل می کنند.
۳- اکنون پس از فراز و نشیب های انتخابات سال ۸۸ و ۹۲ ملت نیاز به آرامش دارد و امید است که رییسجمهوری منتخب بتواند سیاستهای اعلامی خود را در دفاع از حقوق ملت و نجات کشور از بحرانهای ناشی از رویههای نادرست و تحریمهای ناروا به خوبی اجرا کند.
۴- حل مشکلات کشور به ویژه در حوزه مسائل اقتصادی و آن بخش از مشکلات که در زندگی روزمره مردم تأثیر جدی داشته و دشواریهای متعددی برای آنان ایجاد کرده است در کوتاه مدت میسر نیست و برای حل میان مدت آنها نیز دولت ”تدبیر و امید” نیازمند مشارکت، همدلی و همراهی همه دلسوزان و نخبگان کشور است و لازم است دولت آینده نیز استفاده از تمام ظرفیتهای موجود در میان همه گرایشها و جریانهای مختلف و تجارب انباشته مدیریت کشور را در این زمینه مغتنم بشمارد.
۵- و بهجا است که مقام معظم رهبری و همه مسوولان ذیربط و شخصیتهای دلسوز نظام در این فضای عطرآگین، رییسجمهوری منتخب را یاری کنند تا ضمن دلجویی از آسیب دیدگان حوادث پس از انتخابات ۸۸ و خانوادهها و بستگان آنان، نسبت به فراهم آوردن زمینه رفع حصر و محدودیت از حصر شدگان و زندانیان تلاش کند.
۶- انتخابات اخیر که به حق حماسه سیاسی مورد نظر رهبری انقلاب نیز بود، افق جدیدی را به روی کشور و ملت گشوده است و بیانات اخیر ایشان نیز که سیاست کلی و جهت گیری نظام را نشان میدهد، امیدها را به آینده تقویت میکند. آیندهای که در آن حتی مخالف جمهوری اسلامی نیز شهروندی است صاحب حقوق که باید از آن صیانت کرد. چنان که وقتی رأی مردم حقالناس به شمار میآید که از حقالله هم خطیرتر و پاسداری از آن یک تکلیف است، بر این باور بلند حضرت امام (ره) تأکید میشود که ”میزان” رأی ملت است و این همه میتواند طلیعهای باشد به آیندهای که انشاءالله همگان و بیش و پیش از همه نظام از آن بهره خواهد گرفت.
امید آن که رییسجمهوری منتخب ملت و همه قوا و نهادهای حکومت و جریانهای سیاسی کشور این فرصت را مغتنم شمرده و جهت پیشبرد آن گامهای عملی بردارند.
شورای مشورتی اصلاحطلبان با قدردانی از نقش مؤثر و محوری جناب آقای سید محمد خاتمی که با تدبیر و دوراندیشی در سامان یافتن سرمایه اجماعی اصلاحطلبان و اتحاد عقلانی آنان توانستند در فضای انتخابات و افزایش مشارکت سیاسی شهروندان تأثیرگذار باشند، حضور فداکارانه آیت الله هاشمی رفسنجانی در انتخابات و آنگاه تلاش ایشان برای شورانگیر شدن آن را مجدداً ارج نهاده و از اقدام اخلاقی جناب آقای دکتر محمدرضا عارف در چشم پوشی از حق خویش به نفع مصالح عمومی تقدیر میکند و امید دارد که از این پس سرمایههای معنوی اصلاحطلبان نیز بتواند به پیشبرد همبستگی و انسجام ملی و تحقق میثاق و تعهدات رییسجمهوری منتخب در قبال مردم و خواستههای آنان کمک کند.
شورای مشورتی اصلاح طلبان
۲۶ خردادماه ۱۳۹۲»
Sunday, June 16, 2013
تبریک شورای مشورتی اصلاحطلبان به روحانی: شخصیت های دلسوز، رییسجمهور را برای رفع حصر و محدودیتها یاری کنند
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment