ایالت نیویورک آمریکا بزرگترین بانک ژاپنی را به خاطر نقض تحریمهای ایران ۲۵۰ میلیون دلار جریمه کرده است.
روز پنجشنبه ۲۰ ژوئن ایالت نیویورک آمریکا اعلام کرد بانک ژاپنی توکیو میتسوبیشی یو اف جی را به خاطر نقل و انتقالات مالی که تحریمها علیه ایران، سودان و برمه را نقض میکند، جریمه کرده است.
ایالت نیویورک قلب فعالیتهای اقتصادی در ایالات متحده و از قطبهای مالی اقتصاد جهان به شمار میرود.
اداره خدمات مالی که یک نهاد دولتی در ایالات متحده است، میگوید بانک توکیو میتسوبیشی طی سالهای ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۷، "میلیاردها دلار" را از طریق شعبهاش در نیویورک برای دولت و بخش خصوصی ایران منتقل کرده است.
طبق این اطلاعیه، نهادهای حاضر در فهرست تحریمشدگان وزارت دارایی آمریکا هم از جمله استفادهکنندگان از این خدمات بانک ژاپنی بودهاند.
به گفته اداره خدمات مالی، کارمندان بانک توکیو میتسوبیشی به شکلی سازمانیافته اطلاعاتی را از پیامهای حواله بانکی حذف کردهاند که میتوانسته باعث شود طرفین این حوالهها شناسایی شوند.
این اداره دولتی آمریکا میگوید بانک ژاپنی رویهمرفته ۲۸ هزار تراکنش غیرقانونی به ارزش ۱۰۰ میلیارد دلار صورت داده که تحریمها را نقض کردهاند.
به گفته مقامات ایالت نیویورک آمریکا، بانک توکیو میتسوبیشی یو اف جی این جریمه را پذیرفته و گفته که جلوی نقض مقررات را در آینده میگیرد.
این بانک در اطلاعیهای گفته است که خودش در سال ۲۰۰۷ متوجه این تخلفها شده، درباره آنها با مقامات آمریکایی همکاری کرده و "داوطلبانه و بلافاصله جلوی این عملیات را گرفته است".
بخش عمده امور بانکی مربوط به پرداختهای نفتی ژاپن به ایران از طریق بانک توکیو - میتسوبیشی صورت میگیرد و یاسوهیرو ساتو، مدیر موسسه مالی میزوهو و رئیس انجمن بانکداران ژاپنی سال گذشته گفته بود که قطع مراودات مالی بین ایران و این کشور، "امنیت انرژی ژاپن را به مخاطره میاندازد."
سال گذشته مقامات ایالت نیویورک و همچنین مقامات فدرال آمریکا، بانک استاندارد چارتر مستقر در لندن را به اتهام مشابهی، ۶۶۷ میلیون دلار جریمه کردند.
بنیامین لاوسکی، سرپرست خدمات مالی ایالت نیویورک، در بیانیهای در این باره گفته است: "ما برای برخورد ریشهای با بانکهایی که امنیت ملی ما را تهدید میکنند، قاطع بودهایم و خواهیم بود."
بی بی سی فارسی
Friday, June 21, 2013
جریمه ۲۵۰ میلیون دلاری بزرگترین بانک ژاپن برای نقض تحریم ایران
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment