Sunday, June 30, 2013

معاون وزیر بهداشت: دانشجوی ستاره‌ دار از نظر ما معنی ندارد

معاون دانشجویی وزارت بهداشت مدعی شد: دانشجوی ستاره‌ دار از نظر ما معنی ندارد و در دانشگاه‌های علوم پزشکی هیچ دانشجوی ستاره‌داری وجود ندارد.
 

دکتر محمدحسین آیتی، معاون دانشجویی وزارت بهداشت با بیان اینکه مفهوم دانشجوی ستاره دار برای من مشخص نیست، گفت: قطعا در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور دانشجوی ستاره دار وجود ندارد.
 
آیتی دانشجویان علوم پزشکی  را "قشر فرهیخته" خواند و ادامه داد: این دانشجویان اغلب از رتبه‌های برتر کنکور هستند که وارد دانشگاه می‌شوند و علاقه بسیار زیادی به مسائل درسی و فرهنگی دارند و همچنین علمی را مطالعه می‌کنند که در مسیر خداشناسی قرار دارد.
 
معاون دانشجویی وزارت بهداشت "ویژگی خاص" دانشجویان علوم پزشکی را عامل تخفیف تخفیفات بیشتر برای دانشجویان در کمیته انضباطی می داند.
 
در حالی که در روزهای گذشته گزارش ۸ سال نقض حق تحصیل دانشجویان در ایران شامل بیش از ۱۰۰۰ مورد محرومیت از تحصیل و دانشجوی ستاره دار  منتشر شد، مقامات وزارت علوم جمهوری اسلامی ایران وجود دانشجویان ستاره دار را تکذیب کردند.
 
کامران دانشجو وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با ادعای اینکه ستاره دار شدن دانشجویان در زمان دولت اصلاحات انجام شده است، گفت: کمیته انضباطی دانشگاه‌ها تخلفات را بررسی می‌کند و مرجع تشخیص جرم نیستند، بر اساس رأی این کمیته هیچ دانشجویی ممنوع‌التحصیل نمی‌شود.
 
همچنین غلامرضا خواجه سروی، معاون فرهنگی وزارت علوم مدعی شد: یکی از افتخارات دوران ما این است که هیچ دانشجویی به علت فعالیت سیاسی در دانشگاه‌ها بازداشت و ستاره‌دار نشده است.
 
در روزهای گذشته گزارش ۸ سال نقض حق تحصیل شهروندان ایرانی در دانشگاه های کشور با هدف معرفی سازمان های موثر در نقض حق تحصیل و ارائه اسامی بیش از  ۱۰۰۰ مورد محرومین از تحصیل و دانشجویان ستاره دار منتشر شد. 
 
این گزارش که توسط کمیسیون حقوق بشر دفتر تحکیم وحدت با همکاری سایت دانشجونیوز و کمپین دفاع از حق تحصیل آماده شده، به ارائه برخی از مستندات و همچنین اطلاعات طبقه بندی شده بیش از ۱۰۰۰ مورد محرومین از تحصیل از فروردین ماه ۱۳۸۴ تا اسفند ۱۳۹۱ می پردازد. 
 
پس از روی کار آمدن محمود احمدی نژاد در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۴، بخشی از سیاست های وزارت علوم ایران و سازمان سنجش آموزش کشور به طور پررنگ تری در راستای تصمیمات نهادهای سرکوبگر برون دانشگاهی مانند وزارت اطلاعات و بخش هایی از قوه قضائیه قرار گرفت.
 
علاوه بر این، با تصمیم وزیر علوم و تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی، افراد جدیدی به عنوان روسای دانشگاه های کشور منصوب شدند که در طول این سال ها سهم عمده ای در محرومیت از تحصیل دانشجویان داشته اند. تکذیب وجود دانشجویان ستاره دار در این سال ها در حالی صورت می گیرد که هم اکنون شماری از این دانشجویان به دلیل فعالیت های مرتبط با حق تحصیل در زندان هستند.
 
 

http://adf.ly/1587888/whostheadmin

ارشاد مجوز نصب بیلبردهای فیلم گذشته را صادر نکرد

وزارت ارشاد مجوز نصب بیلبردهای فیلم گذشته را در سطح شهر صادر نكرده است.
 
به گزارش سایت ایلنا، فیلم گذشته به كارگردانی اصغر فرهادی در حالی اكران شده است كه بیلبردهای فیلم در سطح شهر نصب نشده است.
 
علی سرتیپی، پخش کننده ی فیلم "گذشته" ساخته ی اصغر فرهادی درباره علت عدم نصب این بیلبردها گفت: اداره ارشاد استان تهران به دلیل نوع طراحی پوستر این فیلم و عكس‌های آن از نصب بیلبردهای این فیلم خودداری كرده و اجازه آن را نمی‌دهد.
 
وی در خصوص ایراداتی که وزارت ارشاد به این بیلبردها گرفته و از نصب آنان جلوگیری کرده است گفت: ارشاد اعلام كرده به دلیل آن كه موهای بازیگر فرانسوی فیلم بلند است و شكل قرارگیری او در كنار علی مصفا در عكس مناسب نیست و اجازه نصب بیلبرد وجود ندارد.
 
سرتیپی میزان فروش این فیلم را "خوب" ارزیاب کرد و گفت:‌ این فیلم می‌تواند ركورددار باشد.
 

http://adf.ly/1587888/whostheadmin

روزنامه بهار: اعمال تحریم زود هنگام علیه بندر شهید رجایی

دو روز مانده به اعمال دور تازه تحریم‌های یکجانبه علیه جمهوری‌اسلامی، بندر شهید رجایی خالی از کشتی‌های خارجی شد.
 
روزنامه ی بهار در این زمینه گزارش داده است که  دور تازه تحریم‌های یک‌جانبه ایالات متحده آمریکا علیه بخش انرژی، کشتیرانی و کشتی‌سازی جمهوری‌اسلامی ایران از فردا (10‌تیر) اعمال می‌شود. 
 
بسته تحریمی جدید آمریکا علیه جمهوری‌اسلامی ایران که در ماه ژانویه به تصویب رسید و از ابتدای ماه جولای (10‌تیر) به اجرا گذاشته خواهد شد، ضمن تشدید تحریم‌های فعلی آمریکا علیه ‌جمهوری‌اسلامی ایران تمام شرکت‌هایی را که کالاها و خدمات مهم به بخش‌های حمل‌ونقل دریایی و کشتی‌سازی ایران ارائه دهند در فهرست تحریم‌ها قرار خواهد داد. 
 
روزنامه بهار به نقل از وال‌استریت‌ژورنال می گوید با آغاز دور جدید تشحریم‌های آمریکا علیه ایران رفت‌وآمد شرکت‌های حمل‌ونقل دریایی در بنادر ایران کمتر شود، اما یک شرکت چینی تصریح کرد مشکل خاصی در مبادلات چین با ایران پدید نمی‌آید. 
 
سال گذشته، محموله‌های دریایی شرکت‌های بزرگ بین‌المللی به‌دلیل تحریم‌ها کم‌کم به ایران کاهش یافت و شرکت‌هایی نظیر‌ای پی‌مولر‌مارسک دانمارک، شرکت حمل‌ونقل مدیترانه سوییس و شرکت سی‌ام‌ای سی‌گی‌ام فرانسه اعلام کردند که دیگر محموله‌ای به مقصد ایران حمل نمی‌کنند.
 
این روند در چند هفته اخیر شدت یافته و شرکت کویتی یونایتد‌عرب و شرکت اماراتی سیماتک نیز اعلام کرده‌اند که از پذیرش محموله به مقصد و مبدا ایران خودداری می‌کنند. 
 

http://adf.ly/1587888/whostheadmin

دستگیری چند شهروند اسلواکی در ایران به اتهام "جاسوسی"

ایران چند شهروند اسلولکی را به اتهام "جاسوسی" دستگیر کرد.
 
خبرگزاری فرانسه به نقل از وزارت امور خارجه اسلوواکی اعلام کرد که دیپلمات های اسلواکی در ایران در حال گفتگو و رایزنی با مقامات ایرانی بر سر بازداشت شماری از شهروندان اسلواکی در ایران به اتهام جاسوسی هستند.
 
همچنین روزنامه "اس ام ای" اسلواکی در این باره نوشته است: شماری از شهروندان اسلواکی که در ایران چتربازی می کردند به اتهام جاسوسی بازداشت شده اند.
 
این افراد ۵ یا ۶ نفر هستند که حدود سه هفته قبل به دنبال عکس برداری از آسمان از تاسیسات نظامی در ایران، دستگیر شدند.
 
سایت عصر ایران نیز از بازداشت یک جوان ۲۶ ساله  اسلواکی فعال در بخش مخابرات به اتهام جاسوسی به سود آمریکا بازداشت اما بعد از ۴۰ روز وی را آزاد کردند. این جوان در بهمن ماه سال گذشته بازداشت شده بود.
 

http://adf.ly/1587888/whostheadmin

Saturday, June 29, 2013

نامه سرگشاده علی رهبری (رهبر ارکستر و آهنگساز) به دکتر حسن روحانی

علی رهبری (رهبر ارکستر و آهنگساز ایرانی) که به الکساندر رهبری نیز شهر دارد، در نامه‌ای به دکتر حسن روحانی خواستار توجه دولت یازدهم به موسیقی ارکسترال در کشور شد.
 

علی رهبری در این نامه که توسط سایت ایلنا منتشر شده است، خواستار آن شد که هرچه سریعتر برای جلوگیری و توقف تعارف‌ها، چاپلوسی‌ها و شعارهای عوام فریبی و بخصوص تصمیمات نابخردانه ترتیبی داده شود و هرچه زودتر به وضع موسیقی نه تنها در تهران بلکه در تمام ایران رسیدگی شود.
 
در ادامه متن کامل این نامه است: 
 
جناب اقای دکتر روحانی, رئیس جمهور منتخب ایران
 
امیدی را که جنابعالی در دل هنرمندان ایرانی به وجود آورده‌اید، در تاریخ صد ساله موسیقی ملی و کلاسیک در ایران بی‌نظیر بوده و چه بسا ناامیدی٫ عواقب ناگوارتری از بی‌توجهی‌های دولت نهم نسبت به هنرمندان عزیز٫ به بار خواهد آورد.
 
دولت نهم, نه تنها علاقه‌ای به هنر نشان نداد بلکه اغلب گروه‌های موجود که استادان ما به سختی پایه‌گذاری کرده بودند را از روی ناواردی دگرگون کرده و یا به طور کل از بین برده است.
 
کشورهای ایران و ترکیه دو کشور همسایه و مسلمانی هستند که قدمت طولانی در موسیقی ملی و سمفونیک دارند با فرق اینکه در ایران بعد از انقلاب, از ارکسترها به منظور نواختن در محافل سیاسی یا سرودها به مراتب بیشتر استفاده شده ولی رسیدگی به وضع نوازندگان و آهنگسازان روز به روز کمتر شده و اغلب نوازندگانی که با مخارج خود دولت در هنرستان‌ها تربیت شده‌اند؛ از کار برکنار شده‌اند و درنهایت, ارکستر ملی و سنفونیک به کل منحل شده‌اند.
 
این وضع٫ سطح هنر موسیقی در ایران را در مقابل کشور همسایه, ترکیه آنقدر پائین آورده است که از نظر اینجانب که سالها به طور تخصصی در این زمینه در کشورهای مختلف جهان مشغول به فعالیت هستم, این دو کشور را در سطحی کاملأ متفاوت و غیرقابل مقایسه‌ای قرار داده است.
 
باید هرچه سریعتر برای جلوگیری و توقف تعارف‌ها, چاپلوسی‌ها و شعارهای عوام فریبی و بخصوص تصمیمات نابخردانه, ترتیبی داده شود و هرچه زودتر به وضع موسیقی نه تنها در تهران بلکه در تمام ایران رسیدگی شود.
 
در کشور ترکیه نه تنها در آنکارا و استامبول و ازمیر, بلکه در تمام شهرهای کوچک و بزرگ, چندین ارکستر دولتی و جود دارد که از نظر قانون اساسی چنان محکم ضرورتشان حفظ شده است که هچ دولتی با سلیقه‌هائی مختلف نمی‌تواند آنرا تغییر بدهد.
 
هنرمندان ایرانی چه آنهائی که در ایران مانده و چه آنهائی که در خارج مشغول به فعالیت هستند, سطحشان به هیچ وجه کمتر از هنرمندان ترکیه نیست ولی بی‌توجهی که وزارت ارشاد در این سالها نسبت به هنرمندان داشته, در نوع خودش منحصر بفرد است.
 
بعنوان یک ایرانی ضمن آرزوی موفقیت, از جنابعالی صمیمانه تقاضامندم در جهت پیشرفت و سربلندی هنر ایران زمین و به ویژه هنرمندان عزیزمان دستورات لازم را مبذول فرمائید.
 
علی رهبری
وین اطریش
رهبر ارکستر و اهنگ ساز
فارغ‌التحصیل هنرستان موسیقی ملی و آکادمی وین
برنده مدال طلای رهبری در کشور فرانسه
برنده مدال نقره رهبری در کشور سوئیس
مدیر هنری ارکستر فیهارمونیک بروکسل
مدیر هنری ارکستر فیلهارمونیک زاگرب
مدیر هنری ارکستر فیلهارمونیک مالاگا
رهبر دائم ارکستر ویرتوزی دی پراگا
رهبر دائم میهمان ارکستر فیلهارمونیک چک
رهبر دائم میهمان ارکستر فیلهارمونیک بلگراد
دستیار اقای فون کارایان در فیلهارمونیک برلین
رهبر بیش از ۱۲۰ ارکستر سمفونیک در سراسر دنیا
دارای بیش از ۲۰۰ سی دی در بازار حهانی.
 
 

http://adf.ly/1587888/whostheadmin

دعوت از جعفر پناهى براى عضویت در آکادمی‌ اسکار

آکادمی علوم و هنرهای سینمایی آمریکا از جعفر پناهی، کارگردان ایرانی برای عضویت در آکادمی اسکار دعوت کرده است.
 
رادیو فردا با اعلام این خبر افزود: رئیس آکادمی اسکار «هاوک کوخ» Hawk Koch  دعوت شدگان به این آکادمی را از بهترین «فیلمسازان مشغول به کار در صنعتِ امروزسینما» معرفی کرده است.
 
آکادمی اسکار حدود شش هزار عضو دارد که به گفته رئیس آن، دعوت شدگان جدید جایگزین بازنشستگان و درگذشتگان این آکادمی می‌شوند.
 
جعفر پناهی کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس و زندانی سیاسی ایرانی است که بسیاری از فیلم‌های او تصویری انتقادی از مشکلات جامعه ایرانی ارائه می‌دهند که این امر سبب اعمال محدودیت‌هایی برای نمایش آثارش شده‌است.
 
جعفر پناهی، کارگردان ایرانی به اتهام «اجتماع، تبانی و تبلیغ علیه نظام» به شش سال حبس تعزیری، ٢٠ سال محرومیت از حقوق اجتماعی شامل ساختن فیلم، نوشتن هر نوع فیلمنامه، مسافرت به خارج از کشور و مصاحبه با رسانه‌ها و مطبوعات داخلی و خارجی محکوم شده است.
 

http://adf.ly/1587888/whostheadmin

دوره‎های آموزشی احکام تجارت برای کسبه استان لرستان

نماینده ولی فقیه در استان لرستان گفت: برای بازاریان و کسبه لرستان باید دوره‎های آموزشی احکام تجارت برگزار شود.
 
به گزارش فارس، حجت الاسلام میرعمادی اظهار داشت: در تحقق حماسه اقتصادی بازار نقش کلیدی دارد و توجه به حلال و حرام یکی از موارد مهم در این زمینه است که به طور حتم خداوند برکت را در روزی حلال قرار داده است.
 
 

http://adf.ly/1587888/whostheadmin

هشدار رييس گروه حزب‌الله به روحانی

رئیس شورای هماهنگی حزب‌الله به حسن روحانی هشدار داد که در انتظار تظاهرات مردمی باشد.
 
حسین الله کرم، رئیس شورای هماهنگی حزب‌الله در گفتگو با فارس با انتقاد از سیاست‌های اقتصادی دولت هاشمی و حزب کارگزاران گفت:  در صورت اجرای سیاست‌های اقتصادی دولت هاشمی رفسنجانی باید در انتظار «تظاهرات مردمی» باشد!
 
وی مدعی شد که رشد نقدینگی در دوران هاشمی ۱۲ برابر و در دوران احمدی‌نژاد ۵ برابر شد و این امر باعث کاهش فاصله فقیر و غنی طبق نمودار‌های ضریب جینی در دولت احمدی‌نژاد شده است.
 
رئیس شورای هماهنگی حزب الله پیروزی "میلی متری" حسن روحانی اجازه پرداختن وی به بحث آزادی زندانیان سال ۸۸ را نمی دهد.
 
وي در بخش ديگري از اين مصاحبه با مقايسه انتخابات رياست‌جمهوري و مجلس ادعا كرد: تعداد آراي اصلاح‌طلبان در اين انتخابات ۷ درصد بوده است! 
 
گفتني است كه همين تحليل عجيب را حسين شريعتمداري دو روز پس از پيروزي كانديداي مشترك دو جناح اعتدال و اصلاحات، براي اثبات پيروزي اصولگرايان در كيهان منتشر كرده بود.
 

http://adf.ly/1587888/whostheadmin

Friday, June 28, 2013

تداوم بی‌اطلاعی از حسن صارمی و فرزندانش

هیچ اطلاعی از سرنوشت حسن صارمی، حامد و شهلا صارمی در دست نیست.
 
به گزارش هرانا، روز پنجشنبه ۱۶ خرداد ماها سال جاری ماموران اطلاعات سه تن از اعضای خانواده ی علی صارمی، فعال سیاسی اعدام شده در سال ۸۹ را بازداشت کردند و تا کنون خبری از وضعیت آنان در دسترس نیست.
 
حسن صارمی(غلام حسین صارمی) برادر علی صارمی به همراه حامد و شهلا صارمی که فرزندان وی هستند با نشان دادن حکمی مبنی بر بازداشت و اتقال ایشان به بند ۲۰۹ زندان اوین، بازداشت شده‌اند.
 
گفتنی است که این افراد سابقه ی هیچگونه فعالیت سیاسی ندارند.
 
حسن صارمی، متولد سال ۱۳۳۸، دانشجوی رشته‌ی علوم اجتماعی و فعال در زمینه‌ی حقوق کودک است.
 
هم‌چنین حامد صارمی متولد سال ۱۳۶۰ و فارغ تحصیل مقطع کارشناسی ارشد در رشته‌ی مدیریت صنعتی می‌باشد.
 
شهلا صارمی نیز که از ضعف فیزیکی در رنج است و به همین خاطر دارو مصرف می‌نماید، متولد سال ۱۳۶۴ و دانشجوی رشته‌ی صنایع است.
 
علی صارمی به جرم همکاری با "سازمان مجاهدین" و "محاربه" به اعدام محکوم شده و در تاریخ ۷ دی ۸۹ در زندان اوین به دار آویخته شد
 
 

http://adf.ly/1587888/whostheadmin

پناهیان: میزان ولایتمداری مردم ما در صدر اسلام وجود نداشت

حجت ااسلام پناهیان گفت: ما ولایتمداری داریم که در صدر اسلام آن را نداشتند و خیلی راحت از ولایت عبور می‌کردند اما هم‌اکنون مردم منتظر اشاره هستند که یکی از نکات برجسته زمان ما است.
 
خبرگزاری رسا گزارش داده است که این استاد حوزه و دانشگاه گفته است که "این انتخابات واقعا به تصمیم مردم واگذار شد" و دلیل این امر را اشاره نکردن آقای خامنه ای به شخص خاصی می داند.
 
 

http://adf.ly/1587888/whostheadmin

رئیس سازمان بسیج مستضعفین: اماکن گردشگری نباید فضای گناه باشد

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: اماکن گردشگری نباید فضای گناه باشد و برنامه‏های فرهنگی باید در فضاهای گردشگری اجرا شود.
 
خبرگزاری فارس منتشر کرد که سردار نقدی مهمترین امر برای "امر به معروف" و "نهی از منکر" را "فرهنگ سازی" عنوان کرده است.
 
رئیس سازمان بسیج مستضعفین خواستار آن شد که آموزش و پرورش و نهادهای مختلف در "فرهنگ سازی امر به معروف و نهی از منکر" فعالیت داشته باشند.
 
نقدی افزود: فضاهای موجود در اماکن گردشگری نباید فضای گناه باشد؛ باید این فضاها را با استفاده از آثار فرهنگی، اجرای مسابقات فرهنگی برای جوانان و نوجوانان و ... دگرگون کرد.
 
به گفته ی وی اصناف و اقشار بسیج باید به شکل تخصصی موضوع "امر به معروف و نهی از منکر" را پیگیری کنند.
 
نقدی اضافه کرد: باید در بازار، اصناف مختلف آسیب‏ها و منکرات موجود در صنف خود را شناسایی و برای رفع آن به شکل موثر اقدام کنند.
 

http://adf.ly/1587888/whostheadmin

Thursday, June 27, 2013

درخواست بیش از ۱۶۰ نفر از فعالین سیاسی، مدنی، اجتماعی، حقوق بشر و محروم از تحصیل از دکترحسن روحانی

۱۶۰ نفر از فعالین سیاسی، مدنی، اجتماعی، حقوق بشر و محروم از تحصیل با ارسال نامه ای به دکتر حسن روحانی، رییس جمهور منتخب مردم ایران مطالبات خود را بیان کردند.
 

در قسمتی از این نامه با اشاره به تبعیض تحصیلی صورت گرفته برای اقلیت های مذهبی، دانشجویان ستاره دار و فعالین و منتقدین سیاسی به مؤسسات آموزش عالی، این موارد به عنوان یکی از انواع تضییقات و بلایا و محرومیت های گوناگون که موجب تألم و تأثر شدید است عنوان شده است.
 
در ادامه آورده شده است که ممانعت از ورود داوطلبان بهائی، دانشجویان ستاره دار و فعالین و منتقدین سیاسی به مؤسسات آموزش عالی مبین این مطلب نیز هست که در این سالیان پرجفا با وجود تظلم و دادخواهی فعالین حق تحصیل، نه تنها هیچ یک از دولتمردان قدمی در پی اصلاح این وضع بر نداشته اند بلکه متولیان فرهنگی کشور تحت عنوان انقلاب فرهنگی تصمیم گرفتند بیش از پیش این دانشجویان را از دانشگاه ها اخراج و از ورود داوطلبان جدید جلوگیری کنند.
 
در ادامه متن کامل این نامه که نسخه ای از آن در اختیار سایت دانشجونیوز قرار گرفته، آمده است:
 
آقای رئیس جمهور؛ پاسدار حقوق شهروندی و حق تحصیل تمام ایرانیان باشید ...
 
درخواست ۱۶۰ نفر از فعالین سیاسی،مدنی،اجتماعی،حقوق بشر و محروم از تحصیل از دکترحسن روحانی
 
رئیس جمهور منتخب ملت ایران
 
جناب آقای دکتر روحانی
 
ضمن عرض تبریک بابت انتخاب شما توسط ایرانیان روشن ضمیر در 24 خرداد ماه و پیش نهادن گامی موثر در راه آبادانی و آشتی ملی، امیدواریم حال که انتخاب شما - چنانکه تا به امروز روزنه های امید  بسیاری به روی مردم گشوده است - زین پس نیز ادامه ی این روند را با تحقق آرمان های دولت تدبیر و امید و وعده های شما، شاهد باشیم.
 
انتخاب جنابعالی که به صراحت خود را حقوقدان می خوانید و از رفتار پادگانی تبری می جویید روح و امید تازه ای به فعالین حوزه ی مدنی کشورمان بخشیده است. موج نامه ها و ارائه ی مطالبات گوناگون از حق تحصیل گرفته تا مطالبات زنان، از درخواست آزادی زندانیان سیاسی و عقیدتی تا رفع حصر آقایان موسوی و کروبی و خانم رهنورد، در کنار شادی های خیابانی که اخیرا صورت گرفته است، همگی نشان از اعتمادیست که مردم و فعالین سیاسی و مدنی و دانشجویان و کارگران به شما دارند. آرزومندیم اعتمادی که به واسطه ی ادبیات شما به وجود آمده، با تحقق وعده هایتان مستدام باشد تا این بار نه تنها به عنوان رئیس جمهور بلکه به عنوان شخصیتی فراجناحی و فراسیاسی، نام خود را در تاریخ ایران زمین به نیکی ثبت نمائید.
 
آقای رئیس جمهور،
 
نگارندگان این نامه نیز مطالباتی را عرضه می کنند که شما خود در برنامه های انتخاباتی از جمله مناظره های تلویزیونی وعده داده اید. در مناظره های تلویزیونی، مخاطبانتان را نسبت به در خطر بودن "دین مردم" هشدار دادید، در ادامه تاکید فراوان شما و دکتر عارف را برحقوق ملت شنیدیم و در نهایت تاکید شما بر حقوق شهروندی تمام ایرانیان فارغ از جنس، قومیت و مذهب را شاهد بودیم.
 
بی شک همان طور که مطلع هستید بسیاری از اقلیت های دینی و مذهبی در چند سال اخیر به واسطه ی مسائل گوناگون متحمل تبعیض های فراوانی شده اند. این روند تاسف بار با روی کار آمدن دولت آقای احمدی نژاد فزونی یافت و امروز عملا نشانی از گام های موثر و قابل توجهی که در زمان دولت اصلاحات به قصد رفع تبعیض ها صورت گرفت را نمی بینیم.
 
معتقدیم آنچه بیش از هر چیز مایه ی سوء استفاده و خدشه دار شدن تصویر روحانی و معنوی دیانت نزد مردم است، برخوردهای سلیقه ای و غیر منصفانه ایست که اقلیت های مذهبی و شهروندان و هموطنانی که به نقل از روایات "اگر برادر دینی ما هم نیستند، در خلقت با ما برابرند"، در سال های اخیر متحمل شده اند.
 
جناب آقای دکتر روحانی، شما را به عنوان رئیس جمهور کشور، شخصیتی که در کسوت روحانیت مایه ی امید ملت شده است خطاب قرار می دهیم. چرا که معتقدیم رئیس دولت "راستگویان" چشم بر تبعیض های گوناگون علیه اقلیت های مذهبی و دینی نمی بندد و در برابر رفتارهایی که چهره ی دین مبین اسلام را در خاطر شهروندان مکدر می سازد، سکوت نخواهد کرد.
 
هر چند که یاد آوری اقدامات تاسف برانگیزی مانند ممانعت از ورود داوطلبان بهائی، دانشجویان ستاره دار و فعالین و منتقدین سیاسی به مؤسسات آموزش عالی به عنوان یکی از انواع تضییقات و بلایا و محرومیت های گوناگون، موجب تألم و تأثر شدید است اما مبین این مطلب نیز هست که در این سالیان پرجفا با وجود تظلم و دادخواهی فعالین حق تحصیل، نه تنها هیچ یک از دولتمردان قدمی در پی اصلاح این وضع بر نداشته اند بلکه متولیان فرهنگی کشور تحت عنوان انقلاب فرهنگی تصمیم گرفتند بیش از پیش این دانشجویان را از دانشگاه ها اخراج و از ورود داوطلبان جدید جلوگیری کنند.
 
نخبگان جامعه بهایی پس از تحمل فشارهای مداوم از جانب وزارت علوم و تصفیه ی دانشگاه ها از دانشجویان بهایی دست به تاسیس دانشگاهی مجازی به قصد ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر زدند. این بار نیز دستگاه های امنیتی در کمال ناباوری اساتید این دانشگاه مجازی را بازداشت کردند که در نهایت احکام سنگین زندان برای ایشان صادر شد. همچنین، به عنوان نمونه، می توان به برخوردهای گسترده با یارسان اهل حق اشاره کرد که اگر در ستون مذهب هنگام ثبت نام در دانشگاه ها چیزی جز "تشیع" بنویسند اجازه ی ادامه تحصیل نخواهند داشت.
 
جناب آقای رئیس جمهور
 
مطالبه ی خود را که رفع تبعیض به واسطه تعدد مذاهب و اقلیت ها در کشورمان است خدمت شما به عرض رساندیم. همان طور که حضرتعالی در اولین نشست خبری خود فرمودید رفع هیچ یک از مشکلات کشور بدون همیاری و همدلی همگان مقدور نیست. ما نگارندگان این نامه نیز، نظر خود را ماورای این مشکلات معطوف بر سازندگی ، تقویت و بهبود تار و پود زادگاه خود ساخته ایم و نیز به عنوان شهروندان همین آب و خاک، امیدواریم حال که به عنوان یکی از دولتمردان این مرز و بوم در راه احقاق حقوق مسلوبه دانشجویان سخن رانده اید ، شاهد عزمی جزم در راه تحقق اهدافتان باشیم.
 
مزید توفیق و امتنان 
 
اسامی امضا کنندگان به ترتیب حروف الفبا:
 
1. امین احمدیان 
2. میثاق افشار
3. زکریا ابراهیمی
4. گلرخ ابراهیمی ایرایی
5. میترا اتحاد الحق
6. شهراد اتحادی
7. بابک اجلالی
8. ملیحه احمدی
9. علی اسداللهی
10. آیدا اشرفی
11. مازیار اعتمادی
12. ندا اقبال
13. الهه اقدامیان
14. شیلا اقدمی مهر
15. نیوشا امیری
16. مهشید امینی
17. دانیال اوجی
18. سپیده ایرانپاک
19. ثمره آزادی
20. احمد باطبی
21. محسن برزگر 
22. گلاله بهرامی 
23. جمشید بابایی
24. کلر باهری
25. نورا بحرینی
26. ندیم بدیعی
27. تارا بقائی
28. سیاوش بهمن
29. نیوشا بهین آئین
30. میترا بیدانجیری
31. مهشید بیرجندیان
32. میثم بیگ محمدی
33. مهناز پراکند
34. محمد پورعبدالله
35. میلاد پناهی پور
36. فرزانه پترسون
37. امید پور محمد علی
38. سوسن تبیانیان
39. نسیم تبیانیان
40. هستی تجلی
41. امیر توکلی
42. امیر ثابت
43. صدف ثابتیان
44. عباس جمالی
45. سمیرا جمشیدی
46. شرمین جدی
47. فرزانه جلالی
48. شراره جودی
49. نوید خانجانی
50. واحد خلوصی
51. شیوا خاکزاد
52. امیلیا خانجانی
53. نعیم خانجانی
54. فاطمه خردمند
55. معصومه دهقان
56. یاسمن ذبیحی
57. فرید روحانی
58. امیر رشیدی
59. هاله روحی
60. کاوه رضائی
61. ندا رستمی
62. سالومه رضازاده
63. روح الله رضایی
64. کورش رضوانی
65. علی اصغر رمضانی پور
66. مژگان روحانی
67. فواد روحانی
68. روحی روحانی
69. نیکناز ریاضتی
70. مختار زارعی
71. ابوذر زمان
72. روحا زیبائی
73. کاوش ساعی
74. مهدی سامع
75. ژینوس سبحانی
76. درسا سبحانی
77. مائده سلطانی
78. آیدا سعادت
79. حسین سربندی
80. نسیم سرابندی
81. مهیار سفیدی
82. فرشید سمندری
83. پوریا سیروسیان
84. مریم شفیع پور
85. جواد شریفی نوید
86. لاله شفبع زاده
87. صفا شهیدی
88. فروغ شیخ الاسلامی
89. حمید شیخعلی
90. شهاب الدین شیخی
91. هانیه صانع فرشی
92. شادی صادق اقدم
93. هومن صالحی
94. عرفان صانعی
95. محمد صانعی
96. مهران صانعی
97. سما صفایی
98. فرهاد طالبیان
99. پیمان عارف
100. مهدی عربشاهی
101. بهروز علوی
102. علی عجمی
103. سپهر عاطفی
104. جمال عاملی
105. نیما عبداله زاده
106. نازنین عسکری
107. شاهد علوی
108. مسعود علیزاده
109. آرتین غضنفری
110. آناهیتا غضنفری
111. علیرضا فیروزی
112. ناهید فرهاد
113. ندا فارابی
114. حامد فرازی
115. مهدی فرشی
116. فروغ فیروزیان
117. شیما قوشه
118. پویا قربانی
119. محسن قشقایی زاده
120. علی کلائی
121. امیر کلهر
122. احمد رضا کافی
123. یاسر کریمی
124. نعیمه کفشدوز
125. سینا گلچین
126. کوهیار گودرزی
127. مسعود لواسانی
128. مژده لاریجانی
129. کاویان میلانی
130. رژین محمدی
131. ابراهیم مهتری
132. حسام میثاقی
133. محمد مصطفایی
134. ورقا مخلصی
135. گلاره مددی
136. نوید مستقیم
137. پروانه مسروری
138. علی مصلحی
139. رضا معصومیان
140. امیر معماریان
141. علی موسوی
142. هومان موسوی
143. یاسان موسوی
144. نوید میرزاگل پور
145. ستاره میلادی
146. مجید نیکنام
147. سماء نورانی
148. علی نصیری
149. آزاد نمکی
150. عماد هاشمی
151. هنگامه هویدا
152. اسکندر هائی
153. حسام ویسه
154. شایان وحدتی
155. الهه وفایی
156. محمد امین ولیان
157. مریم سادات یحیوی
158. مازیار یادگاری
159. هادی یزدانی
160. اشکان یزدچی
 

http://adf.ly/1587888/whostheadmin