Tuesday, July 3, 2012

نماینده پارلمان آلمان: انسان هایی مانند نرگس محمدی شایسته حمایت و همبستگی هستند

یکی دیگر از نمایندگان مجلس آلمان پدرخواندگی زندانی سیاسی دیگری در ایران را بر عهده گرفته است. سون شولتز (نمایندۀ سوسیال دموکرات مجلس آلمان) با تمجید از نرگس محمدی، فعال حقوق بشر حمایت از این زندانی سیاسی را بر عهده گرفته و تاکید کرده است: :«انسان‌هایی مانند خانم "نرگس محمدی" که برای دموکراسی و حقوق بشر فعالیت می کنند، شایسته‌ی حمایت و همبستگی ما هستند.»

  

به گزارش دانشجونیوز، در ادامه حمایت نمایندگان مجلس آلمان از زندانیان سیاسی در ایران که به پیشنهاد "سازمان جامعه جهانی برای حقوق بشر " صورت می گیرد، سون شولتز، نماینده پارلمان آلمان «پدرخواندگی» نرگس محمدی، زندانی و فعال حقوق بشر را بر عهده گرفته است.
 

این نماینده سوسیال دمکرات در پارلمان آلمان از نرگس محمدی با عنوان «بانوی شجاعی که در راه باورهایش مبارزه می کند» یاد کرده و اضافه کرده است: «خانم محمدی  به عنوان عضوی از هیئت مدیره کانون مدافعان حقوق بشر کارهای فوق العاده ای را به انجام رسانده است»
 

سون شولتز  از مجازات « تلاشها و تعهدات مدنی با زندان» در ایران بشدت اظهار تاسف کرده است.
 

سازمان جامعه چهانی برای حقوق بشر در ادامه این گزارش خود تاکید کرده است: «وضعیت وکلای حقوق بشر و منتقدان رژیم در ایران پس از انتخاب  شبهه برانگیز و انتخاب محمود احمدی‌نژاد در 12.یونی 2009 وخیم تر شده است.آنها هرروزه در معرض تعقیب و اذیت و آزار جدی قرار دارند، دستگیر می شوند، مورد آزار و شکنجه قرار گرفته ، به حبسهای طولانی مدت محکوم شده و برخی حتی اعدام می شوند.»
 
 
محمدی به دلیل فعالیت در کانون مدافعان حقوق بشر آبان ماه سال ۱۳۸۸ از محل کار خود (شرکت بازرسی مهندسی ایران) اخراج شد و در اردیبهشت سال ۱۳۸۸ به اتهام عضویت در کانون به شعبه ۴ دادگاه انقلاب اسلامی احضار و پس از چند جلسه دفاع برای وی قرار ۵۰ میلیون تومان صادر شد. اما تنها چند روز بعد، توسط مأموران امنیتی، شبانه و در منزل خود بازداشت شد و در تیرماه سال ۱۳۹۰ در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی محاکمه شد.
 
 
محمدی به استناد ماده ۶۱۰ قانون مجازات اسلامی ایران (اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور) به تحمل ۵ سال حبس تعزیری، به استناد ماده ۴۹۹ قانون مجازات اسلامی (عضویت در کانون مدافعان حقوق بشر) به تحمل ۵ سال حبس تعزیری و به استناد ماده ۵۰۰ قانون مجازات اسلامی (در خصوص فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران) به تحمل ۱ سال حبس تعزیری و در مجموع به تحمل ۱۱ سال حبس تعزیری محکوم شده است.
  

  . وی در سال ۲۰۰۹ (میلادی)  برنده جایزه بین‌المللی بنیاد الکساندر لانگر شده است
 
 
نرگس محمدی همچنین در سال ۲۰۱۱ برنده جایزه "دولت و بنیاد تاریخ زنده سوئد" شد.
  

گفته می شود این جایزه هر سال به نام یکی از فعالان تاریخی و دموکراسی خواهی سوئد به کسانی اعطا می‌شود که در نقاط مختلف جهان در حوزه حقوق بشر فعالیت می‌کنند.
 
 
وبسایت ملی مذهبی، از رسانه های نزدیک به این فعال حقوق بشر گزارش داده بود که نرگس محمدی روز شنبه باز هم با صورت کبود شده در سالن ملاقات حاضر شد با این تفاوت که این بار این ملاقات بر خلاف دفعات قبلی از پشت کابین انجام شده بود.
 

گفته می شود وضعیت جسمانی نرگس محمدی وخیم تر از قبل شده به گونه ای که وی روزی دو تا سه بار دچار فلج عضلانی می شود. آخرین بار صبح روز شنبه، چند ساعت پیش از ملاقات هفتگی بود که  در دستشویی زندان به زمین خورد و دور چشمان وی شدیدا کبود شده است.
 

همچنین شنیده ها حاکی از آن است که وضعیت وخیم جسمی نرگس محمدی به گونه ای است که هر لحظه احتمال بروز یک فاجعه وجود دارد. نرگس محمدی در محیط پر استرس زندان زنجان روزی  دو الی سه بار دچار فلج عضلانی می شود و از زمانی که به زندان زنجان منتقل شده است هشت کیلو کاهش وزن داشته است.
 
 
گفته می شود در برنامه حمایتی سازمان جامعه جهانی برای حقوق بشر، سیاستمداران مشهور حمایت از زندانیان سیاسی در ایران را به عهده می گیرند.
 
 
سخنگوی جامعه جهانی برای حقوق بشر «مارتین لسنتین» تاکید کرده است: «متاسفانه نرگس محمدی» تنها یک نمونه از صدها اگر نه هزاران زندانی سیاسی در جمهوری اسلامی ایران است.
 
 
وی ادامه داده است: «خیلی از این زندانیان تحت شرایط غیر انسانی نگهداری می شوند. خشونتهای سهمگین جسمی و روانی در زندانهای ایران امری روزمره است. یک حمایت سیاسی مانند آنچه «سون شولتز» بر عهده گرفته است، سبب توجه جامعه جهانی به  مخالفان رژیم که تحت آزار و اذیت قرار گرفته اند و حمایت از آنها می شود.»

 

http://adf.ly/1587888/whostheadmin

No comments:

Post a Comment