Tuesday, April 9, 2013

احیای دانشگاه علوم پزشکی ایران

پس از گذشت ۸۷۳ روز از انحلال دانشگاه علوم پزشکی ایران و ادغام آن با دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه‌ علوم پزشکی ایران مجدد تشکیل شد.
 

معاون آموزشی وزارت بهداشت درباره آخرین وضعیت تحصیلی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: تشکیل مجدد دانشگاه علوم پزشکی ایران طبق خواسته های مکرر اساتید دانشگاه ایران صورت گرفت و در نهایت شورای گسترش دانشگاهها در وزارت بهداشت این موضوع را به تصویب رساند.
 
در ۸ آبان ۱۳۸۹ با دستور مرضیه وحیددستجردی وزیر بهداشت وقت، تمامی اموال و واحدهای آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران به دانشگاه علوم پزشکی تهران و واحدهای بهداشتی درمانی این دانشگاه به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی منتقل شد.
 
گفته شد که این طرح در راستای اجرای تصمیمات دولت مبنی بر خروج دستگاههای اجرایی از استان تهران و کوچک کردن دولت بوده است و در جهت تامین یکپارچگی در ارائه خدمات آموزشی و بهداشتی، درمانی استان تهران و کاهش تصدی گری امور موازی، کلیه واحدهای دانشگاه علوم پزشکی ایران را به دو دانشگاه علوم پزشکی تهران و شهیدبهشتی منتقل کرد. 
 
با گذشت ۲۹ ماه و دو روز ، تصمیم دستجردی برای ادغام ملغی و دانشگاه علوم پزشکی ایران با تصمیم طریقت منفرد مجددا تشکیل و احیا شد و سرپرست آن نیز معرفی و منصوب شد.
 
طریقت منفرد وزیر بهداشت، در توضیح تصمیم خود اظهار کرده است: پس از ادغام دو دانشگاه شاهد واکنش‌ها و اعتراضاتی از سوی اعضای هیات علمی و دانشجویان علوم پزشکی بودیم که دلایل درستی هم داشتند. با این ادغام، عملکرد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در زمینه آموزش پزشکی به دلیل رسیدگی بیشتر به مراکز درمانی و بیمارستان‌ها مختل شده بود، دانشگاه علوم پزشکی ایران که یکی از دانشگاه‌های موفق علوم پزشکی بود حذف شده و دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز به دلیل افزوده شدن امکانات فراوان به آن، نیازی به رقابت با سایر دانشگاه‌ها در خود نمی‌دید و عملاً نیز چنین شده بود.
 
وزیر بهداشت در پایان از انتخاب دکتر مسعود اعتمادیان به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران و دکتر غلامرضا شاه حسینی به عنوان رییس هیات انتقال دانشگاه خبر داد. 
 
تعیین وضعیت تحصیل دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران
 
وزیر بهداشت درباره وضعیت دانشجویان و فارغ التحصیلان در پی این ادغام، افزود: آنها که فارغ‌التحصیل شده اند که از موضوع خارج هستند ولی شاغلان به تحصیل مختارند که به دانشگاه علوم پزشکی ایران برگردند یا در دانشگاه علوم پزشکی تهران بمانند، البته طومارهایی که داده اند نشان می دهد اگر نگوییم همه، اکثر قریب به اتفاق آنها، به ویژه هیات علمی تمایل دارند که به دانشگاه خود برگردند.
 
وی همچنین ادامه داد: یک کمیته نقل و انتقال هم انتخاب شده است که مراحل اداری را طی می کند، البته آن قسمت از دانشگاه که به استان البرز منتقل شده است در آنجا باقی می ماند ولی بقیه امکانات و بیمارستان ها به جایگاه خود برخواهند گشت.
 
محمد حسن طریقت منفرد، وزیر بهداشت در نامه ای خطاب به سرپرستان این دو دانشگاه، تکلیف تحصیل دانشجویان علوم پزشکی ایران را که در دانشگاه علوم پزشکی تهران ادغام شده بودند را معلوم کرد، به متن کامل این نامه در ادامه اشاره شده است: 
 
" جناب آقای دکتر منصوری - سرپرست محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران
 
جناب آقای دکتر اعتمادیان- سرپرست محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران
 
سلام علیکم؛
 
با عنایت به مصوبه دویست و بیست و سومین جلسه شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی مورخ 18 / 1 / 1392 مبنی بر انتزاع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران، بدینوسیله موارد زیر جهت اجرا ابلاغ می گردد:
 
1- آموزش کلیه دانشجویان عزیز در ترم جاری کماکان بعهده معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران می باشد. در رابطه با ترم آتی با نظر کمیته منتخب اینجانب و دانشجویان محترم تصمیم گیری خواهد شد.
 
2 - دستیاران محترم کماکان زیرنظر رئیس بخش مربوطه انجام وظیفه می نمایند.
 
3 - دانشجویان و دستیارانی که از امکانات خوابگاه استفاده می نمایند، کماکان در محل خود سکونت خواهند داشت.
 
 

http://adf.ly/1587888/whostheadmin

No comments:

Post a Comment