رییس دانشگاه علامه طباطبایی گفته است که در این دانشگاه جایی برای اساتید ضد اسلام نداریم.
صدرالدین شریعتی گفته است "این اساتید گردن دانشجویان را از لحاظ شخصیتی، فطری، فرهنگی و اخلاقی میزنند".
صدرالدین شریعتی، رییس دانشگاه علامه طباطبایی، از پیشگامان اجرای طرح تفکیک جنسیتی دانشگاه های کشور نقش عمده ای در اعمال فشار و محرومیت از تحصیل شمار زیادی از دانشجویان و اخراج اساتید منتقد ایفا کرده است.
وی در ادامه با اشاره به اخراج اساتید منتقد از دانشگاه گفته است: این افراد در حال حاضر پشت سرمان حرف میزنند، اما ما نمیتوانیم هر چیزی را که میدانیم بگوییم، چرا که از لحاظ شرعی کار درستی نیست، اما اگر این مسائل را مطرح کنیم، سیلی راه میافتد که آنها را به ناکجا آباد میبرد.
"کاهش آمار مشروطی پس از تفکیک جنسیتی"
شریعتی در مورد تفکیک جنسیتی کلاس های درسی دختران و پسران گفته است که در این زمینه به حرفهای نادرست گروههای مختلف کاری نداریم: گر ببینیم دانشجویی در دانشگاه دچار رهزنهای سیاسی و اخلاقی شده، وظیفه داریم که آنها را به راه راست هدایت کنیم. عدهای از این موضوع خوششان نمیآید، اما من نمیتوانم برای خوشآمد کسی از وظیفه دینی و شرعی خود گذشت کنم.
وی در ادامه گفت: سال گذشته تعداد مشروطیهای دانشگاه ١٢٠٠ نفر بود که امسال به ٦٠٠ نفر رسیده است و از این بابت دختران بسیار احساس رضایت میکنند.
دانشگاه علامه، پیشتاز در سرکوب دانشجویان و اساتید
دانشگاه علامه طباطبایی به ریاست صدرالدین شریعتی از مهرماه سال ١٣٨۴ یکی از مراکز اصلی سرکوب دانشجویان و اساتید در جامعه دانشگاهی کشور بوده است.
صدرالدین شریعتی فروردین ماه امسال در حالی از سوی وزارت علوم به دلیل کسب مقام نخست اسلامی کردن دانشگاه های کشور مورد تقدیر قرار گرفت که عملکرد وی در مواردی حتی انتقاد نمایندگان مجلس را در پی داشته است.
دستور احمدی نژاد برای برگرداندن مهدی طیب از اساتید گروه معارف که در مرداد ماه سال ١٣٨٧ از دانشگاه اخراج شده بود، نیز با بی توجهی صدرالدین شریعتی روبه رو شد.
نامه انتقاد آمیز ٧۵ تن از نمایندگان مجلس در بهمن ٨٨ خطاب به صدرالدین شریعتی، در اعتراض به اخراج و بازنشسته کردن اجباری اساتید در این دانشگاه نیز تغییری در سیاست های رییس دانشگاه علامه ایجاد نکرد.
در بخشی از نامه نمایندگان مجلس آمده بود: “متاسفانه بعضا مشاهده می شود تحت این شعار درست، اساتیدی که به گواهی ارزیابی های خود دانشگاه علامه طباطبایی، برجستهترین عملکرد آموزشی و پژوهشی را داشته و در پویایی علمی، گوی سبقت را از همکاران دانشگاهی همگروه خود ربودهاند، صرفا به جرم انتقاد نسبت به عملکردهای رییس دانشگاه، محکوم به حذف از دانشگاه شده و در صورت لزوم برای توجیه حذف آنان علیه ایشان پروندهسازی هم شده است”.
اخراج و صدور احکام محرومیت از تحصیل برای ده ها تن از دانشجویان دانشگاه علامه، تفکیک جنسیتی دانشجویان، اخراج اساتیدی مانند مرتضی مردیها، پرویز پیران، محمد شریف و دکتر مشیری، برکناری ١٢ تن از اساتید دانشکده اقتصاد به دلیل آنچه اخلال در برگزاری امتحانات دانشگاه عنوان شده بود و انحلال گروه توسعه از جمله خیانتهای صدرالدین شریعتی به جامعه دانشگاهی کشور میباشد.
No comments:
Post a Comment