Sunday, April 1, 2012

تقدیر وزیر علوم از رییس دانشگاه علامه، به دلیل کسب رتبه اول اسلامی کردن دانشگاه های کشور

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه علامه طباطبایی به دلیل کسب رتبه برتر در اجرای سیاست های اسلامی کردن دانشگاه های کشور تقدیر کرد.

به گزارش دانشجونیوز، کامران دانشجو، وزیر علوم، در مراسمی با حضور بیش از چهل تن از روسای دانشگاه های کشور از صدر الدین شریعتی، رییس دانشگاه علامه طباطبایی، به دلیل اجرای مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه تفکیک جنسیتی دانشجویان قدردانی کرد.

صدرالدین شریعتی، سرکوبگر دانشجویان در نقاب استاد

صدر الدین شریعتی، رییس دانشگاه علامه طباطبایی، از پیشگامان اجرای طرح تفکیک جنسیتی دانشگاه های کشور نقش عمده ای در سرکوب و محرومیت از تحصیل شمار زیادی از دانشجویان و اخراج اساتید منتقد ایفا کرده است.

وی همچنین در آذر ماه امسال، با پایان‌یافتن ماموریت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در بازنگری سرفصل‌های علوم انسانی، از سوی وزارت علوم مامور بازنگری در محتوا و منابع دروس رشته‌های علوم اجتماعی، علوم تربیتی، روان‌شناسی، اقتصاد، حقوق و علوم سیاسی و سایر رشته‌های علوم انسانی شده است.

از دیگر اقدامات صدرالدین شریعتی برنامه ریزی برای راه اندازی پردیس دخترانه دانشگاه علامه طباطبایی ظرف دو سال آینده است. وی در این زمینه گفته است: «با راه اندازی این پردیس می خواهیم به دانشجویان دختر حرمت بیشتری دهیم و حتی استادان خانم را هم در پردیس دختران جذب می کنیم.»

تفکیک جنسیتی در دانشگاه علامه طباطبایی

در آغاز سال تحصیلی طرح تفکیک جنسیتی در کلاس های دروس عمومی و دروس اختصاصی دانشگاه علامه طباطبایی به شکلی جدی اجرایی شد.

اکثر دروس ارائه شده در دانشکده علوم ارتباطات و علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی برای دانشجویان پسر و دختر تفکیک و تعداد اندک کلاس هایی که به صورت مشترک برای همه دانشجویان برگزار می شود، با اساتید مردی که دانشگاه در گروه سفید قرار داده ارائه شده است. در دیگر دانشکده های دانشگاه علامه طباطبایی نیز اکثر دروس با تفکیک جنسیتی ارائه شده است.

به گزارش منابع خبری، صدرالدین شریعتی رئیس دانشگاه علامه که از یاران نزدیک احمدی‌نژاد و مشایی است، در دستوری محرمانه به رؤسای دانشکده‌های این دانشگاه، فهرست‌های سه‌گانه‌ای از استادان دانشگاه تهیه کرده که شامل لیست‌های سفید، خاکستری و سیاه می‌شود. او با هدف تحقیر برخی از استادان مرد برجسته و خوشنام دانشگاه که به مدیریت او انتقاد دارند، نام آنها را در لیست سیاه قرار داده و دستور ممنوعیت تدریس آنها در کلاس‌های دخترانه را صادر کرده است.

با رسانه ای شدن موضوع تفکیک جنسیتی در دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات، در ١٤ شهریور ماه ستون جنسیت در قسمت دروس ارائه شده از روی سایت این دانشگاه حذف ولی همچنان دروس برای دانشجویان زن و مرد به شکلی جداگانه ارائه شد.

همچنین پس از آنکه مشخص گردید دروس نیمسال اول سال تحصیلی ٩١-١٣٩٠ دانشجویان کارشناسی دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات علامه طباطبایی، با تفکیک جنسیتی ارائه شده است روزنامه «دنیای صنعت» از روزنامه های رسمی ایران، خبر از «تفکیک کلاس های درس دوره کارشناسی ارشد» داده و از قول برخی از "دانشجویان و اساتید" این دانشگاه نوشته است که «تفکیک جنسیتی در در دوره کارشناسی ارشد این دانشگاه در برخی رشته ها مانند علوم سیاسی و علوم ارتباطات اعمال شده است.»

ابلاغیه جدید به حراست برای برخورد با دانشجویان دختر

در مهرماه امسال هم زمان با اجرای طرح تفکیک جنسیتی در دانشگاه علامه طباطبایی، حراست این دانشگاه روال جدیدی را در دخالت در امور شخصی دانشجویان پیش گرفت.

حراست مرد دانشگاه از ورود دانشجویان دختر با ناخن های لاک زده، صندل، لباس های رنگ روشن و موهای مش کرده جلوگیری کرده و در پاسخ به اعتراض دانشجویان دختر حراست این دانشگاه اعلام کرده که این ابلاغیه جدید است. ابلاغیه ی پوششی که تنها به حراست دانشگاه ابلاغ شده است.

تفکیک جنسیتی یا اسلامی کردن دانشگاه ها

در حالی که در سال های اخیر اجرای سیاست های تنگ نظرانه در دانشگاه های کشور برای تفکیک جنسیتی دانشجویان با سرعت در حال پیگیری است، کامران دانشجو، وزیر علوم «تفکیک جنسیتی» را ساخته «رسانه های بیگانه» عنوان کرده و بر اجرای سیاست های اسلامی کردن دانشگاه های کشور تاکید کرده بود: «ما چیزی به عنوان تفکیک جنسیتی نداریم. این واژه به ما تعلق ندارد، این واژه برای آن طرف آب است. این واژه را استفاده می کنید و در زمین دشمن بازی می کنید.»

وی در ادامه اظهارات خود از اجرای مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ٦٦ در زمینه عفاف و حجاب در دانشگاه های کشور سخن گفت: «من تاکنون از این واژه استفاده کرده ام یا نه ؟ ما آنچه را که شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسات شماره ١١٤، ١١٦، ١١٧ و ١٢١ در خرداد و تیرماه سال ٦٦ مصوب کرده است، اجرا می کنیم و بروید از وزرایی که تاکنون آن را اجرا نکرده اند بپرسید چرا اجرا نکرده اند.»

در مهر ماه امسال نیز  ۲۰۳ نماینده مجلس ایران با امضای بیانیه ای از طرح اسلامی کردن دانشگاه ها و مراکز آموزشی در ایران حمایت کرده و از دانشگاه‌ها خواسته اند «تا پایان سال تحصیلی با امکانات خودشان در مواردی که لازم است، نسبت به تأسیس دانشگاه یا مؤسسه آموزشی عالی دولتی جدید دخترانه اقدام کنند.»

مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد تفکیک جنسیتی دانشجویان

کامران دانشجو سال گذشته در جمع مدیران و کارکنان وزارت علوم در دانشگاه شهید بهشتی در مورد مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه تفکیک جنسیتی در دانشگاه های کشور گفته بود: «بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی هرگاه در دانشگاهی جدا کردن کلاسهای مخصوص زنان و مردان میسر باشد و مشکلی از جهت بودجه و کیفیت درسی ایجاد نکند کلاسها باید جدا شود. بنابراین قانون داریم. مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی می گوید هرگاه در محیط های تردد و نصب اعلانات در دانشگاهها احتمال ازدحام باشد باید محیط های جداگانه برای زنان و مردان در نظر گرفته شود. همچنین مصوبه شورا تاکید دارد، لازم است دانشجویان زن و مرد از آزمایشگاهها و کارگاهها و سالنهای تشریح و اتاق کامپیوتر و ... حتی المقدور در نوبت های خاص و به طور جداگانه استفاده کنند. بنابراین اگر آزمایشگاهها را خواستیم جدا کنیم، قانون داریم.

شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب کرده که دانشگاهها باید تدابیری اتخاذ کنند که در محیط های اداری از اختلاط غیر ضروری زن و مرد تا جایی که منجر به اختلال و تعطیلی در کارها نشود جلوگیری بعمل آید. مسئولان مرد باید منشی مرد داشته باشند. در آن قسمت از دانشگاهها که عموم مراجعه کنندگان مرد هستند لازم است از کارمندان مرد استفاده شود و آن قسمت که مراجعه کنندگان زن هستند از کارمندان زن.»

تفکیک جنسیتی تحقیرآمیز در دانشگاه علامه

تفکیک جنسیتی کلاسهای درسی دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه علامه

اجرای طرح تفکیک جنسیتی در دانشگاه علامه طباطبایی و مشکلات تازه دانشجویان

رییس دانشگاه علامه طباطبایی، مامور بازنگری در محتوا و منابع علوم انسانی شد

اعمال سیاست تبعیض جنسیتی در پذیرش دانشجویان در بیش از ٤۵ دانشگاه کشور

 

 

http://adf.ly/1587888/whostheadmin

No comments:

Post a Comment